Info

Åbolands hantverk rf järjestää valofestivaalin, Lux Archipelago, 9.–18.11.2018, kaupunki koristellaan paraislaisten yhdistysten, yritysten, yhteisöiden ja yksityishenkilöiden tekemillä valoteoksilla. Haluamme elävöittää kaupunkia marraskuussa vuoden pimeimpään aikaan.

Ennen festivaalia Åbolands hantverk tarjoaa osallistumisapua työpajoissa. Autamme myös ideoimaan ja toteuttamaan teoksen sekä kauttamme voitte varata myös tilan teoksen tekemiseen Lukkarinkuja 5-8 toimitiloistamme.

Festivaalin aikana järjestetään myös muuta ohjelmaa. Tulossa on avoimia työpajoja sekä audiovisuaalisia esityksiä. Paraisten keskustan yrittäjät ovat mukana yhteisellä HYGGE-teemalla.
Avajaistilaisuudessa perjantaina 10.11. klo 18:00 julkaistaan Timo A. Aallon valoteos Gullkronan talon yläkerrassa.

Kaikki valoteokset ovat kerättynä tämän sivuston karttaan. Sen avulla voit suunnitella oman kierroksesi valoteosten katseluun. Sinulla on siis mahdollisuus kierrellä ja katsella mitä muut ovat ideoineet. Voit myös osallistua ja tuottaa iloa itselle sekä muille oman valoteoksen muodossa. Oma valoteoksesi voi sijaita vaikka kotipihallasi.

lux-archipelago-elements-web-72dpi_delare-line-orange